Θέρμανση Λουτρού
Το λουτρό είναι ένας ιδιαίτερος χώρος του σπιτιού όπου θέλουμε να απολαμβάνουμε ζέστη και θαλπωρή ιδιαίτερα τις κρύες ημέρες του χειμώνα, απολαμβάνοντας την προσωπική μας υγιεινή ή ένα ζεστό μπάνιο και να βρισκόμαστε σε ένα όμορφα διακοσμημένο λουτρό.

Οι πετσετοκρεμάστρες TERMA, θερμαίνουν τις πετσέτες του λουτρού η και το ίδιο το λουτρό, ενώ συγχρόνως αναβαθμίζουν την διακόσμηση του λουτρού γιατί προσφέρονται σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα.

Θέρμανση Πετσετών
Οι ζεστές πετσέτες προσφέρουν ιδιαίτερη απόλαυση και ξεκούραση, ειδικά τον χειμώνα μετά από ένα ζεστό μπάνιο. 
Με τις πετσετοκρεμάστρες TERMA μπορούμε να απολαμβάνουμε την πολυτέλεια της ζεστής πετσέτας όσο μεγάλη και να είναι διότι μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων. 

Ηλεκτρικές και νερού
Σχεδόν όλα τα σχέδια των πετσετοκρεμαστρών TERMA, διαδίδονται για λειτουργία με ηλεκτρική αντίσταση ή για λειτουργία με ζεστό νερό.
Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες διαθέτουν υψηλής ποιότητας ηλεκτρικό στοιχείο και θερμοστάτη, ενώ οι πετσετοκρεμάστρες νερού είναι έτοιμες για σύνδεση στο δίκτυο της θέρμανσης αντικαθιστώντας τα αντιαισθητικά σώματα θέρμανσης του λουτρού. 

Out Corner 1275 x 300

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Πετσετοθήκη Terma Οut Corner

  • Κωδικός Προϊόντος: outcorner 1275x300
  • Διαθεσιμότητα:   Διαθέσιμο
  • 730,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 588,71€

Προσφορές