• Καυστήρας Αερίου Riello BS 3 Gulliver BS Μονοβάθμιος

Οι μονοβάθμιοι καυστήρες αερίου της σειράς Gulliver BS (χαμηλών εκπομπών οξειδίων του αζώτου, Low Nox) & RS είναι μια πλήρης γκάμα προϊόντων, κατάλληλοι για οποιαδήποτε ανάγκη οικιακής θέρμανσης, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σχετικά με την μείωση εκπομπών ρύπων. Αυτή η σειρά καυστήρων διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, με ισχύ από 16 έως 330 kW.

Όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν εξαρτήματα σχεδιασμένα από την Riello για τη σειρά Gulliver BS- RS. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του καυστήρα. Οι καυστήρες είναι εφοδιασμένοι με πίνακα ελέγχου ασφαλείας με μικροεπεξεργαστή, ο οποίος υποδεικνύει την κατάσταση λειτουργίας του καυστήρα και κάνει διάγνωση για τις αιτίες των σφαλμάτων. Στη κατασκευή αυτών των καυστήρων, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη μείωση του θορύβου, στην ευκολία της εγκατάστασης και ρύθμισης, και στο μικρό μέγεθος ώστε να ταιριάζει σε όλους τους λέβητες της αγοράς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Οι καυστήρες των σειρών  GULLIVER BS  & GULLIVER RS  είναι πιστοποιημένοι, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς EN676 και τις ευρωπαϊκές οδηγίες GAS90/396/EEC, E.M.C. 89/336/EEC, L.V.73/23/EEC και απόδοσης 92/42/EEC.

Όλοι οι καυστήρες δοκιμάζονται (τίθενται σε λειτουργία) πριν συσκευαστούν.

Απαιτείται επιπλέον Multiblock γραμμή Αερίου MBDLEG

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ : 2 ΧΡΟΝΙΑ

 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΥΠΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑ 

BS 3GULLIVER

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ 

KW

Mcal / h 

      65-189     

      55,9-162,5        

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ

Ph/ v /Hz1/50/230

ΣΤΑΘΜΗ ΘΟΡΥΒΟΥ

db66
ΚΑΥΣΙΜΟΦυσικό Αέριο

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Καυστήρας Αερίου Riello BS 3 Gulliver BS Μονοβάθμιος

  • Κωδικός Προϊόντος: GBS3
  • Διαθεσιμότητα:   Διαθέσιμο
  • 590,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 475,81€

Προσφορές