• Λέβητας Thermis Πετρελαίου 40.000kcal/h

 Ο λέβητας Europa steel είναι υπέρ πιεστικός τριών διαδρομών καυσαερίων, με υδρόψυκτο κυλινδρικό οριζόντιο θάλαμο καύσεως και χρησιμοποιεί την τεχνική της αναστρεφόμενης φλόγας. Οι διαστάσεις του θαλάμου καύσεως, η διάταξη, ο αριθμός και η διατομή των φλογαυλών, όπως επίσης η ειδική σχεδίαση των επιβραδυντών των καυσαερίων και η ισχυρή εξωτερική μόνωση του λέβητα έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να μας εξασφαλίζουν πλήρη εκμετάλλευση της παραγόμενης από τον καυστήρα ενέργειας, με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες.
Για την κατασκευή του λέβητα χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας, πρώτες ύλες: χάλυβας θερμής εξέλασης st-37-2 κατά Din 17100, οι φλογαυλοί (τούμπα) τύπου MANNESMANN χωρίς ραφή κατά DIN 17175 και ελικοειδείς ανοξείδωτοι τροβιλιστές (κόφτρες) INOX AISI 304.
Ανοιγόμενη πόρτα μονωμένη με πυρίμαχο υλικό LICOFEST, για εύκολη επιθεώρηση και καθάρισμα του θαλάμου καύσεως και των φλογαυλών. Έχει οπή με τζάμι πυρίμαχο για εύκολη επιθεώρηση της φλόγας του καυστήρα.
Διαθέτει επίσης καπνοθάλαμο με βιδωτή θυρίδα καθαρισμού.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ: Είναι προκαλωδιομένος με άκαυστη κλεμμοσειρά, για τον έλεγχο ρύθμιση και ασφάλεια του λέβητα. Περιλαμβάνει δε διακόπτη ON-OFF, θερμόμετρο νερού, θερμοστάτες για τον καυστήρα και τον κυκλοφορητή, θερμοστάτη ασφαλείας και ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας.
Οι χαλύβδινοι λέβητες europa steel eko από est-eko 30 έως est-eko 70 διαθέτουν ειδική φλάτζα για προσαρμογή καυστήρα pellet.
TEXNIKA XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΥΠΟΣ:EST-ECO 40
ΙΣΧΥΣ:34,6-38,9 kW
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Π x Υ x Β :590×760×670 mm
ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΣ (Φ):140
ΠΑΡΟΧΕΣ:1 1/4”
ΑΝΤ/ ΨΗ ΜΜ Σ.Υ:3,5
ΠΕΡ/ΤΗΣ ΝΕΡΟΥ lit.:61
ΒΑΡΟΣ kg:160

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Λέβητας Thermis Πετρελαίου 40.000kcal/h

  • Κωδικός Προϊόντος: ΘΕΡΜΙΣ 40000
  • Διαθεσιμότητα:   Διαθέσιμο
  • 595,20€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 480,00€

Προσφορές