• Ταμπλέτες Υποχλωριώδους Ασβεστίου  για απολύμανση νερού 1kg

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ (Συσκευσία 1kg)

Το υποχλωριώδες ασβέστιο σε στέρεα μορφή ταμπλέτας (κουφέτο) είναι κατάλληλο για απολύμανση δεξαμενών και δικτύου πόσιμου νερού. 

Οι ταμπλέτες  υποχλωριώδους ασβεστίου των 7gr χρειάζεται να τοποθετηθούν σε χλωριωτή (πλωτήρα) για να εξασφαλιστεί η ελεγχόμενη αποδέσμευση της δραστικής ουσίας των ταμπλετών. Άλλος ένας τρόπος είναι οι ταμπλέτες να διαλυθούν σε δοχείο και  να διοχετευτούν στο νερό με τη χρήση δοσομετρικής αντλίας. Οι ανωτέρω δύο περιπτώσεις είναι οι ενδεδειγμένες ώστε να επιτευχθεί με σωστό και ασφαλή τρόπο ή απολύμανση του νερού. 

Για να επιτευχθεί η ενδεδειγμένη συγκέντρωση πρώτα πρέπει  να υπολογιστεί ο όγκος του δοχείου, δεξαμενής και έπειτα με βάση τη δοσολογία που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία να υπολογιστεί ή απαιτούμενη ποσότητα (βάρος σε gr) των ταμπλετών που θα χρησιμοποιηθεί. Επισημαίνεται ότι οι συσκευές διάλυσης πρέπει να είναι καθαρές και να προορίζονται για τη συγκεκριμένη χρήση (απολύμανση νερού με ταμπλέτες).

Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση του υποχλωριώδους ασβεστίου επειδή προκείται για χημική δραστική ουσία, να διαβάζεται προσεκτικά τις οδηγίες και προφυλάξεις που αναγράφονται στη συσκευασία. 

Πιστοποιήσεις UN,EC,CAS

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ταμπλέτες Υποχλωριώδους Ασβεστίου για απολύμανση νερού 1kg

  • Κωδικός Προϊόντος: Α1481000
  • Διαθεσιμότητα:   Διαθέσιμο
  • 16,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,90€

Προσφορές