Ψύκτες νερού

ΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ  ΔΙΚΤΥΟΥ Ή ΓΙΑ ΦΙΑΛΗ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

Οι επιτραπέζιοι ψύκτες νερού CRYSTAL SPRING αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για τους πελάτες που διαθέτουν περιορισμένο χώρο και κατάλληλου ύψους ελεύθερη επιφάνεια, πάνω στην οποία μπορούν να προσαρμοστούν οι επιτραπέζιοι ψύκτες νερού. Πρόκειται για συσκευές που μεταφέρονται εύκολα, δεν καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο και είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε οικιακές και μη κουζίνες.

Οι επιτραπέζιοι ψύκτες νερού  CRYSTAL SPRING εξυπηρετούν άριστα το ενδεχόμενο μίας ανεξάρτητης παροχής νερού για παραπάνω από ένα χώρους, αφού είναι πολύ άνετοι στην μεταφορά από τον ένα στον άλλο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Οι ψύκτες σας παραδίδονται με έτοιμη συνδεσμολογία για παροχή απ ευθείας νερού από το δίκτυο και προεγκατεστημένο ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ . Τα φίλτρα περιέχουν ενεργό άνθρακα, είναι πιστοποιημένα κατά TUV , PΖΗ  και κατασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή ένωση.  Μπορείτε να αλλάζετε το φίλτρο εύκολα, χωρίς να απαιτείται επέμβαση τεχνίτη και περιττά έξοδά σας.
Η ψύξη του νερού παράγεται από κανονικό συμπιεστή ποιότητος 5+. Η επιλογή αυτή σας εγγυάται μακροχρόνια λειτουργία του συμπιεστή και σίγουρη απόσβεση της επένδυσής σας , καθιστούν δε τους ψύκτες μας κατά πολύ συμφερότερους από άλλους παρόμοιους στην αγορά, οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με χαμηλής ποιότητας συμπιεστές οι οποίοι ζουν λίγα χρόνια..
 
Κατόπιν ζητήσεως μπορούμε να εξοπλίσουμε τον ψύκτη σας με φίλτρα ειδικής ποιότητος για συγκεκριμένα προβλήματα του νερού του δικτύου σας.
Οι ψύκτες νερού CRYSTAL SPRING, μπορούν πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία να προσαρμοσθούν για να δέχονται φιάλες νερού του εμπορίου( εμφιαλωμένο) , ενώ η εταιρεία μας διαθέτει επάρκεια ανταλλακτικών .
 
 

Σύγκριση Προϊόντων (0)


Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)