Ηλιακά SOLE Ηλιόθερμο

Ηλιακά SOLE Ηλιόθερμο

Εμπιστευθείτε τον ειδικό στα πρωτοποριακά ηλιακά συστήματα!Η SOLE ιδρύθηκε το 1974 και ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μέχρι σήμερα, διατηρεί ηγετική θέση στην Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά των συστημάτων ηλιακής ενέργειας, όπως ηλιακοί θερμοσίφωνες και συλλέκτες, ηλιακά κλιματιστικά, κ.ά.

Τεχνολογική Υπεροχή 
Η φιλοσοφία πάνω στην οποία στηρίχθηκε και αναπτύχθηκε η SOLE ήταν, είναι και θα είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, με κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του τελικού πελάτη. 

Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία διαθέτει ειδικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης που συνεχώς βελτιώνει και εξελίσσει την ποιότητα των προϊόντων της SOLE. 

Τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008, CE και πιστοποιούνται για την αξιοπιστία τους και την απόδοσή τους από τα ινστιτούτα ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, INTA (Ισπανία), CERTIF (Πορτογαλία), CSTB (Γαλλία), TUV Γερμανίας, καθώς και SRCC (USA). 

Η τεχνολογική υπεροχή που σαφώς διατηρεί η SOLE οφείλεται κυρίως στη μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και στο αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τη διοίκηση της εταιρείας.


Σύγκριση Προϊόντων (0)


STOPCOR SOLAR Ανόδιο για ηλιακό

STOPCOR SOLAR Ανόδιο για ηλιακό

45,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)