Κλιματιστικά Θέρμανση - ψύξη Inverter

Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης;

Η οικονομία στο κόστος θέρμανσης με αντλίες θερμότητας (κλιματιστικά inverter) αγγίζει το 80% έναντι συμβατικών μορφών θέρμανσης. Τα κλιματιστικά συστήματα DC Inverter είναι τα μόνα συστήματα θέρμανσης που έχουν βαθμό απόδοσης COP μεγαλύτερο από 4, σε αντίθεση με τους λέβητες που ο βαθμός απόδοσης τους συνήθως δεν ξεπερνά το 0.9. Αυτό σημαίνει ότι οι αντλίες θερμότητας, για κάθε 1kw που καταναλώνουν, αποδίδουν περισσότερα από 4 KW θερμικής ενέργειας, σε αντίθεση με τους λέβητες που για κάθε 1kw που καταναλώνουν, αποδίδουν λιγότερο από 1kw θερμικής ενέργειας. Για παράδειγμα μία σύγχρονη κατοικία 100 m2 στην περιοχή της Αττικής απαιτεί για την ετήσια θέρμανση της την κατανάλωση 560€ ηλεκτρικού ρεύματος με την χρήση κλιματιστικών. Για την ίδια κατοικία το κόστος θέρμανσης με συμβατικούς τρόπους μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 2200€ (λέβητας πετρελαίου).

Τα κλιματιστικά τεχνολογίας INVERTER οφείλουν την επιτυχία τους στο γεγονός ότι μελετήθηκαν και σχεδιάστηκαν ειδικά, ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου στο χώρο που ζει ή εργάζεται. Ρυθμίζουν με αποτελεσματικό τρόπο το περιβάλλον του και του χαρίζουν οικονομικά, αθόρυβα και οικολογικά, το κλίμα που επιθυμεί.

Επιλέγοντας ένα επώνυμο και από αξιόπιστη αντιπροσωπεία κλιματιστικό inverter απολαμβάνετε :

  • υψηλή ενεργειακή κλάση
  • εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, επιτυγχάνοντας ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση και σεβασμό στο περιβάλλον.

Η άριστη ποιότητα και λειτουργικότητα ενός τέτοιου κλιματιστικού, βεβαιώνεται με τις πιστοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων έκριτων οργανισμών .

Ακόμα η χρήση οικολογικού ψυκτικού υγρού (φρέον) διασφαλίζει την φιλική προς το περιβάλλον χρήση τους.

Απαραίτητο λοιπόν κριτήριο της επιλογής σας είναι το κλιματιστικό σας να αντιπροσωπεύεται σωστά στην Ελλάδα, να διαθέτει πιστοποιήσεις και να καλύπτεται από τεχνικής άποψης με επάρκεια ανταλλακτικών και εξειδικευμένους τεχνίτες.

Η διαδικασία εγκατάστασης πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένα αδειούχους ψυκτικούς και σε καμία περίπτωση από ανειδίκευτα συνεργεία ή ακόμα χειρότερα από εμπειροτέχνες. Η λανθασμένη εγκατάσταση είναι δεδομένο ότι θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο από την αγορά του μηχανήματος, κατά την διάρκεια της ωφέλιμης ζωής του.

Η επιλογή αυτή μπορεί να γίνει μόνο μέσω εξειδικευμένων καταστημάτων και δύσκολα από ''σούπερ μάρκετ''.

Η εταιρεία μας διαθέτοντας εμπειρία στο χώρου του οικιακού αλλά και του επαγγελματικού κλιματισμού από το 1988, θα σας προσφέρει τις πλέον αξιόπιστες  και value for money λύσεις , τόσο στην προμήθεια των κατάλληλων μηχανημάτων όσο και στην εγκατάστασή τους.


Εξειδίκευση Αναζήτησης