Θερμοπομποί Applimo Γαλλίας

Θερμοπομποί Applimo Γαλλίας


FLAG

 

MADE IN FRANCE


Η Applimo εξειδικεύεται τα τελευταία 60 χρόνια αποκλειστικά στη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης για οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση.


Η Applimo διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης όπως:  θερμοπομπούς, σώματα ακτινοβολίας, σώματα με αδράνεια, σώματα διπλής λειτουργίας, αερόθερμα λουτρού, σώματα υπέρυθρης θέρμανσης για λουτρό, σώματα υπέρυθρης θέρμανσης για επαγγελματικούς χώρους, ηλεκτρικούς λέβητες, βιομηχανικά αερόθερμα, αεροκουρτίνες κ.α.

Προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της μια πλήρη σειρά προϊόντων που διακρίνονται ως προς την ασφάλεια, την ποιότητα, την απόδοση, την κομψότητα και την οικονομική λειτουργία τους, η Applimo βασίζεται στη άριστη συνεργασία όλων των εταιριών του ομίλου, ο οποίος διαθέτει συνολικά έξι εργοστάσια στη Γαλλία.


Σε μια εποχή αχαλίνωτης παγκοσμιοποίησης της παραγωγής, φθηνών απομιμήσεων και παραπλάνησης των καταναλωτών, υπάρχουν μεγάλα προβλήματα αξιοπιστίας και ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές που πιστεύουν ότι αγοράζουν ένα ασφαλές προϊόν.


Η δέσμευση της Applimo για διατήρηση όλων των σταδίων παραγωγής των προϊόντων της στη Γαλλία αποτελεί εγγύηση της παραγωγής, σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης και της τεχνολογίας. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μελετώνται, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο στη Γαλλία. Η Applimo είναι το πρώτο εργοστάσιο προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης που έχει πιστοποίηση από τη Bureau Veritas Certification (BVcert.6020118) ότι όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται στη Γαλλία.


H Applimo έχει επενδύσει ιδιαίτερα στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης. Τα τμήματα " Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D)” είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του ομίλου με άριστα εξοπλισμένα εργαστήρια στην καρδιά της κάθε μονάδας παραγωγής. Όλα τα εργαστήρια είναι πλήρως εξοπλισμένα για τον έλεγχο της ποιότητας, της ασφάλειας και της απόδοσης κάθε συσκευής σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας, με την υποβολή της σε ακραίες δοκιμές. Από αυτά τα εργαστήρια  προέκυψαν τα πολυάριθμα διπλώματα ευρεσιτεχνίας των προϊόντων Applimo ( π.χ χυτοσίδηρο στοιχείο Fonte Active®, ηλεκτρική αντίσταση Schwartz CV®, ηλεκτρικό στοιχείο ακτινοβολίας Schwartz RN®, κ.α) τα οποία έχουν εξελίξει την ηλεκτρική θέρμανση και εκεί οι τεχνικοί της Applimoοραματίζονται τις τεχνολογίες που θα οδηγήσουν στις νέες πατέντες του αύριο.Σύγκριση Προϊόντων (0)


Θερμοπομπός Αpplimo Euro D+ 1,000W

Θερμοπομπός Αpplimo Euro D+ 1,000W

124,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 100,00€

Βάση Θερμοπομπού τροχήλατη

Βάση Θερμοπομπού τροχήλατη

18,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,92€

Θερμοπομπός Αpplimo Euro D+ 1,500W

Θερμοπομπός Αpplimo Euro D+ 1,500W

138,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 111,29€

Θερμοπομπός Φορητός PAREO 1000/2000W

Θερμοπομπός Φορητός PAREO 1000/2000W

135,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 108,87€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)