Ηλιακά AST

Ηλιακά AST

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι μία οικολογική κατασκευή με μεγάλη οικονομία στην θέρμανση του νερού. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας καταναλώνει μηδενική ενέργεια ακόμη και μικρή ηλιοφάνεια. 

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες - AST compact,

είναι απο τους πιό εξελιγμένους της αγοράς. Είναι ένας νέος ηλιακός θερμοσίφωνας. Η κατασκευή τους έχει ξεκινήσειαπο το 2007,  χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες συγκολλήσεων με laser. Η λειτουργία τους γίνεται σε κενό αέρος με ατμοποιημένη αιθυλική αλκοόλη.

H AST μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει επιτύχει μια συνεχόμενη ανοδική πορεία λανσάροντας τον νέας τεχνολογίας, ηλιακό θερμοσίφωνα Compact 110 & 150 Τα προϊόντα που παράγει,  κερδίζουν συνεχώς έδαφος τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην παγκόσμια αγορά μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα της σχέσης τιμής - απόδοσης για τον τελικό καταναλωτή.

Βαδίζοντας πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας και χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες σε έρευνα και παραγωγή καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είμαστε σε θέση να διαθέσουμε σε κάθε αγοραστή ηλιακoύς θερμοσίφωνες  κορυφαίας ποιότητας διπλής ή τριπλής ενέργειας και μοναδικής αισθητικής.

Κύριο μέλημα της επιχείρησης αποτελεί η βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε καταναλωτή μέσα σε ένα πράσινο περιβάλλον, προσφέροντας οικονομία και άνεση σε κάθε σπίτι που χρησιμοποιεί ηλιακούς θερμοσίφωνες Α.S.T. μειώνοντας παράλληλα  σημαντικά την επιβάρυνση που δέχεται το περιβάλλον από τη χρήση άλλων μορφών ενέργειας για την θέρμανση του νερού χρησης πέραν της ηλιακής.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας της AST κυκλοφορεί σε διάφορους τύπουςCompact 100 - 120 - 160 - 200  για ζεστό νερό απο 2 - 6 ατόμων καιCompact 300 για εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία.


Σύγκριση Προϊόντων (0)


Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)