Τρόποι Αποστολών

1. Παραλαβή από την έδρα της X.Α. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ E.E.
Αφού προηγηθεί η παραγγελία σας μέσα από το site μας και λάβετε ενημέρωση πως είναι έτοιμη, μπορείτε να περάσετε από την έδρα μας
Χαριλάου Τρικούπη 169,Τ.Κ. 14 564 Νέα  Κηφισιά να παραλάβετε.

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-16:00      και    
Σάββατο 10:00 - 14:00

2. Αποστολή Εντός Αττικής
Δωρεάν μεταφορά και παράδοση μέσα στο λεκανοπέδιο της Αττικής για ποσά άνω των 80 €.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σημαντική Εξαίρεση αποτελεί το αλάτι αποσκλήρυνσης  λόγω μεγάλου βάρους και όγκου των συσκευασιών. Συνεπώς οι όροι για τη μεταφορά του θα καθορίζονται κατόπιν επικοινωνίας.

Για παραγγελίες κάτω των 80 € ο αγοραστής επιβαρύνεται ΕΩΣ 10 € μεταφορικά έξοδα (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%). για παραγγελίες εντός λεκανοπεδίου που εξυπηρετούνται οδικώς.

3. Αποστολή Εκτός Αττικής
Παράδοση με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier) για περιοχές εκτός Αττικής.

Για εκτός Αττικής περιοχές, τα έξοδα αποστολής είναι:
6,00 € με Φ.Π.Α. 24% για δέματα μέχρι 3 κιλά, και
1,50 € με Φ.Π.Α.24% για κάθε επιπλέον κιλό.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Εξαίρεση αποτελεί το αλάτι καθώς και ογκώδη μηχανήματα  λόγω μεγάλου βάρους και όγκου των συσκευασιών. Συνεπώς οι όροι για τη μεταφορά αλατιού και τετοιων συσκευασιών  θα καθορίζονται κατόπιν επικοινωνίας.

Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι 3,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%

Στην πλειοψηφία των προϊόντων το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι αγορών με βάση το βάρος τους. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει η πληροφορία του βάρους εφόσον το δέμα ξεπεράσει τα 3 κιλά πραγματικά ή ογκομετρικά, θα ενημερωθείτε άμεσα από το τμήμα διακίνησης για το ακριβές κόστος μεταφορικών της παραγγελίας σας (πριν αποσταλεί , πριν υπάρξει χρέωση πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε λογαριασμό της εταιρείας μας ) .

Αν η παραγγελία σας προπληρωθεί αλλά λόγω ασυμφωνίας αξίας μεταφορικών επιθυμείτε να την ακυρώσετε πριν την αποστολή της, τα χρήματά σας θα επιστραφούν σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας.

4. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελλάδα
Προτείνεται για βαριά και ογκώδη αντικείμενα να εκμεταλλευτείτε τις χαμηλότερες απο τα courier  χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών.
Το κόστος των μεταφορικών το πληρώνει ο παραλήπτης στην μεταφορική κατά την παραλαβή.

Ενδεικτικό κόστος :  4-10€  με ΦΠΑ για δέματα έως 20kg.

- Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για τις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας ( πρακτορεία μεταφορών).
- Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας.


Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

  2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.